Home

Product

Verkoop
punten

Links

Contact


 

    Gebruik    Productie    Samenstelling    Geschiedenis   Gezondheid   Veiligheid


Gebruik van de Deo Stick.

Flow Crystal Deo geeft een optimaal en bevredigend resultaat bij de juiste manier van gebruik. Op deze pagina hebben wij voor u het gebruik van de natuurlijke deodorant Flow Crystal Deo stick verder voor u beschreven.

Door de juiste manier van gebruik zal de Flow Crystal Deo stick een gemiddelde gebruiksduur hebben van circa 12 maanden. Dit bij het gebruik van 1 persoon en een normale dagelijkse toepassing. (1 maal per dag)

Let op de Deo stick is breekbaar !  Zie ook de pagina veiligheid

 

ō     Belangrijkste kenmerken Flow Crystal Deo

ō     Hoe werkt het

ō     Gebruikers instructies

 

Belangrijkste Kenmerken

 • 100 % natuurlijke Deodorant op basis van mineraal kristallen.
 • Bestrijd meteen de oorzaak en niet het gevolg
 • Bestanddelen zijn alleen Kalium aluminium sulfaat en Ammonium aluminium sulfaat (mineralen zouten)
 • Bevat geen Aluminium Chloorhydraat
 • Bevat geen schadelijke stoffen, alcohol, conservering-, kleur- en/of parfumtoevoegingen
 • Bevat geen parabenen (zie pagina links)Klik hier voor vergroting
 • 100 gram
 • Gaat circa 12 maanden mee, daardoor zeer voordelig in gebruik
 • Wordt niet vettig of plakkerig
 • Huid is snel droog na gebruik
 • Niet irriterend voor de huid
 • Ook geschikt voor gevoelige huid
 • Trekt niet in de huid
 • Huid blijft ademen
 • Kan niet lekken tijdens vervoer en mag mee in het vliegtuig !
 • Werking circa 24 uur
 • Niet getest op dieren
 • Gemaakt uit ťťn blok kristal ! 
 • Laat geen witte vlekken op kleding achter
 • Ook zeer goed te gebruiken voor transpirerende en ruikende voeten
 • Gebruik te vergelijken als een roller

Top

 

Hoe werkt het ?

Door de Deo Stick nat te maken lossen de mineraalkristallen op in het opgebrachte water. Door daarna de nat gemaakte Deo Stick over de huid te bewegen zal er een laagje mineraalkristallen achter blijven op de huid. Het opgebrachte water dient alleen als transportmiddel en zal verdampen/ opdrogen.
Bij voorkeur op een schone huid aanbrengen waardoor de werking het beste rendement zal geven.

De opgeloste mineraalkristallen hebben een doorsnede die te groot zijn om de huid binnen te dringen. (bij veel andere deodoranten dringen de aanwezige werkzame stoffen wel de huid binnen, met alle eventuele nadelige gevolgen van dien)

De opgebrachte laag met mineraalkristallen heeft de unieke eigenschap om de door het eigen lichaam geproduceerde bacteriŽn om te zetten in niet schadelijke en niet meer ruikende bacteriŽn. Dat betekent dat er geen onaangename lucht meer aanwezig is. Dit zou het ultieme doel moeten zijn van elke Deodorant ! De werking van de Flow Crystal Deo Stick is om het probleem bij de oorsprong aan te pakken en niet de gevolgen van het probleem te bestrijden.

De laag mineraalkristallen die opgebracht is zal de poriŽn niet afsluiten, maar juist de huid de mogelijkheid blijven geven om te blijven ademen !
Veel deodorants laten als het ware een afdichtende laag achter op de huid. Dit is niet wenselijk voor een goed functionerend lichaam.

Doordat onze natuurlijke deodorant ook geurloos is zal er geen ďbotsingĒ  zijn van meerdere door u opgebrachte en gebruikte "geurtjes". Het is toch niet de bedoeling dat een "dure" parfum of After shave niet tot zijn recht komt door een "goedkoop" luchtje van een deodorant !
Veel deodorants hebben namelijk een behoorlijke sterke lucht om juist die transpiratie lucht te verbloemen. Flow Crystal Deo werkt op een natuurlijke basis en heeft dus geen toegevoegd "luchtje" nodig om het beoogde resultaat te halen. In het begin is dat even wennen dat wij een geurloos product op de markt brengen, maar na een paar dagen gebruik bent u hieraan gewend.

De werkzame periode is circa 24 uur, uiteraard ook afhankelijk van de omstandigheden.

Verder laat de natuurlijke deodorant Flow Crystal Deo geen ongewenst residu (overblijfsel van de Deo) achter op de kleding. Er ontstaan dan ook geen witte plekken op donkere kleding en ook op witte kleding ontstaan geen gele vlekken.

Top

 

Gebruiks instructies:

Stap 1.

Verwijder de beschermhuls (bewaar deze voor als u op reis gaat).
De beschermhuls is geklemd en kunt u door een draaiende beweging eenvoudig verwijderen.

 

Stap 2.

Maak onder de kraan de Deo stick alleen aan de bovenkant nat. Maakt niet uit of u warm of koud water gebruikt. Teveel water betekent dat er te weinig mineraalkristalen op de huid kunnen worden aangebracht, er ontstaat dan een te grote verdunning. Dat betekent dat de werking daardoor dan ook minder kan worden. Indien de huid nat is (na de douche) kan de stick meteen droog worden opgebracht.

 

Stap 3.

Beweeg de nat gemaakte Deo Stick over de huid. Herhaal dit een aantal keren. U ervaart vanzelf wat voor u toereikend is. Het maakt niet uit of de huid is geschoren of niet.

 

Stap 4.

Maak de Deo stick na gebruik weer droog. Dit kan met een handdoek of met wc papier. Hierdoor kunt u de Deo Stick langer gebruiken. Als de Deo stick niet wordt droog gemaakt zullen er meer zoutkristallen oplossen en zal de Deo Stick daardoor minder lang meegaan. Ook zal daardoor de onderkant gaan kristalliseren door druipwater. Dit laatste betekent dat de beschermende huls moeilijker is terug te plaatsen, dit is lastig als u de Deo Stick mee wilt nemen en de huls wilt gebruiken ter bescherming.

Top