Home

Product

Verkoop
punten

Links

Contact


 


HomeFlow Crsytal Deo de natuurlijk deodorant

Welkom op de website Flow Crystal Deo de natuurlijke deodorant.

Direct bestellen internet

Op onze website zult u alle relevante informatie kunnen vinden omtrent ons product Flow Crystal Deo.
Ons product is een natuurlijke deodorant op 100% natuurlijke basis. Daarnaast bevat onze natuurlijke deodorant Flow Crystal Deo geen kleur, geur en of andere (schadelijke) toegevoegde stoffen, sluit de huid niet af en laat ook geen witte strepen achter in de kleding.

Wij leveren onze natuurlijke deodorant in een vaste stick vorm van 100 gram. Op deze wijze is ons product het meest krachtig en effectief. Dit in tegenstelling met soortgelijke deo's waarbij de mineralen opgelost zijn in water (vaste stukjes mineraal of rollers) of bestaan uit samengeperst restafval. Deze hebben een aanzienlijk mindere werking doordat zij veel minder mineralen kunnen afgeven en daarnaast ook erg nat moeten worden opgebracht vanwege de sterke verdunning.
Flow Crystal Deo is een onderdeel van RoRu Solutions BV en hebben de verkooprechten van deze natuurlijke deodorant voor de gehele Benelux.
Klik voor vergroting van onze natuurlijk deodorant Wilt u dealer/ distributeur worden voor de verkoop van Flow Crystal Deo, klik dan hier

 

 

 

 

Breast Cancer RibbonNiet getest op dieren

100% Ozon vrij