Home

Product

Verkoop
punten

Links

Contact


 

    Gebruik    Productie    Samenstelling    Geschiedenis   Gezondheid   Veiligheid


Veiligheid.

De natuurlijke deodorant Flow Crystal Deo is een veilig product om te gebruiken wat betreft de ingrediënten/ samenstelling van ons product. Wel zijn er een aantal aandachtspunten die wij voor u hebben uitgewerkt.
  • Breekbaarheid; de Deo Stick is gemaakt van natuurlijke mineraalkristallen en wordt gemaakt uit één stuk mineraalkristal. Wij hebben gekozen voor de stick uit 1 stuk omdat dit de beste werking geeft van het product! Deze kristallen tezamen vormen een geheel wat onder normale omstandigheden ook niet zal afbreken. Indien de Deo Stick valt bestaat de mogelijkheid dat er stukken mineraalkristal kunnen afbreken. Indien dit gebeurt kan het gebruik van de Deo Stick verwondingen veroorzaken door de scherpe randen, die na de valpartij zijn ontstaan. Door de Deo Stick eventueel wat af te vijlen en met water weer glad te maken, kan deze daarna weer worden gebruikt. Anders adviseren wij u om een nieuwe Deo Stick aan te schaffen.
  • Gebruik bij marmer; wij kunnen niet garanderen dat eventueel druipwater met daarin de opgeloste mineraalkristallen geen vlekken zal veroorzaken op marmer. Daarom adviseren wij bij gebruik aanraking met marmer te vermijden.
  • Kinderen; aangezien ons product niet schadelijk is adviseren wij het toch uit de buurt van kinderen te houden. Aanraking is niet schadelijk maar als er stukken af zouden breken kan dit wel gevaar opleveren bij inwendig gebruik.
  • Beschadigde huid; bij voorkeur op onbeschadigde huid opbrengen.
  • Ogen en slijmvliezen; aanraking met ogen en slijmvliezen vermijden.