Home

Product

Verkoop
punten

Links

Contact


 

    Verkooppunten      Verkoopkanalen


Verkooppunten
 

Verkoop kanalen Nederland

Distributeur worden

Via Internet bestellen

Verkoop BelgiŽ
 

Verkoop kanalen Nederland:


Ons product Flow Crystal Deo is alleen te koop op de door ons geselecteerde verkoopadressen. Er is bewust gekozen om ons product juist daar te verkopen. Dit omdat het dan ook de aandacht krijgt die het naar onze mening verdient.

Dat betekent dat wij alleen de door ons geselecteerde verkoopkanalen gebruiken als Sauna's (met een Beautysalon), Schoonheidsspecialisten en andere verkoopkanalen die 1:1 contact hebben met de eindgebruikers. Indien deze klanten ook een webwinkel hebben kan Flow Crystal Deo ook op deze wijze worden door deze partij worden verkocht. Internet aankopen zijn vooral herhalingsaankopen van de klant.

 

Verkooppunten:

Honey Treatment, Willem de Zwijgerlaan 2A te Diemen

www.honytreatment.nl

+31(0)6170 44 233

 

Distributeur worden:

Indien u Flow Crystal Deo wilt opnemen in uw bestaande assortiment dan kunt u contact opnemen via de contactpagina. Wij zullen dan met u contact opnemen om tot een overeenstemming voor verkoop van Flow Crystal Deo te komen.

Indien u dat wenst wordt elk verkoopkanaal op onze pagina verkoopkanalen gezet.


Via Internet bestellen:

Via internet kunt u ons product inmiddels bestellen via onze eigen internet distributeur die deze handeling voor ons uitvoert.

 Bij Avani-Urja kunt u onze deodorant bestellen via de webwinkel.
Ga naar www.avani-urja.nl en daarna naar de webwinkel. U kunt  bij zoeken flow invullen en daarna meteen ons product bestellen of direct op volgende link te klikken;

KLIK HIER


Top.

 

BelgiŽ

Op dit moment zijn wij ons aan het oriŽnteren voor de afzet in BelgiŽ.  Aangezien wij de verpakking 2 talig leveren (NL en FR) nodigen wij geÔnteresseerde graag uit om de voorwaarden te bespreken om Flow Crystal Deo op te nemen in het assortiment.

Tot die tijd verwijzen wij klanten door naar onze Nederlandse adressen en internet verkoop adressen.


Top.